Anadyr_menu_bubble Anadyr_icon Klantenzone

Anadyr Consult

Investeren in uw financiële toekomst is geen luxe, maar een noodzaak. Anadyr stelt uw financiële toekomst veilig. Zowel zakelijk als privé.

Mensen zoals ù

Het team van Anadyr adviseert en begeleidt ondernemers, mensen zoals ù. Wij staan in voor het structureren, het in kaart brengen en de begeleiding bij het realiseren van uw financiële doelstellingen rekening houdend met uw persoonlijke situatie en uw risicoprofiel.

Pasklare oplossingen

Onze consultants brengen uw financiële pijnpunten en doelstellingen haarfijn in kaart. Op basis van deze inventaris kunnen wij maatoplossingen aanreiken, zowel voor een optimale fiscaliteit als uw financiële gemoedsrust. De experts van Anadyr gaan niet over één nacht ijs. Zij beschermen u tegen huidige en toekomstige risico’s en begeleiden u in uw pensioenopbouw met sluitend advies.

Vertrouwensrelatie

Wij streven naar het opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met u. Onze financiële dienstverlening vertrekt immers van een momentopname en evolueert mee in de tijd. Onze financiële specialisten houden uw dossier up-to-date, met regelmatige check-ups en bijsturing waar nodig, precies zoals u het nodig heeft.