Anadyr_menu_bubble Anadyr_icon Klantenzone

Diensten

Een allround oplossing voor uw financiële gemoedsrust, dáár tekent Anadyr voor. Wij hebben de expertise in huis om uw financiële situatie in kaart te brengen en te verbeteren.

Anadyr Consult

Vooruitziende ondernemers stippelen hun financiële toekomst uit. Zij laten zich bijstaan door een expert als Anadyr. Het passend advies van onze financiële experten is afgestemd op uw persoonlijke financiële doelstellingen en risicoprofiel. We brengen alle relevante componenten in kaart om de meest adequate mogelijkheden uit te werken binnen ons actieplan.

Anadyr Life

Anadyr Life is ingeschreven in het register van erkende verzekeringstussenpersonen van het FSMA onder het nummer 109785 A. Daardoor kunnen wij uw actieplan inzake fiscale en niet-fiscale pensioenplannen in eigen beheer uitvoeren. Onze meerwaarde komt tot uiting in onze doorgedreven expertise en kennis van de markt op het vlak van financiële mogelijkheden. We maken het verschil met de persoonlijke opvolging die u geniet.

Meer informatie

Anadyr Estate Management

Wie met Anadyr in zee gaat om te investeren in beleggingsvastgoed, kan rekenen op een uitmuntend advies en begeleiding. Onroerend goed is kredietwaardig, inflatiebestendig en waardevast. Het rendement bestaat uit de huuropbrengsten, de meerwaarde en het fiscaal voordeel. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste selectie alsook het beheer achteraf.

Meer informatie