Anadyr_menu_bubble Anadyr_icon Klantenzone

Samen op dezelfde golflengte

Achter Anadyr staan professionals die uitblinken binnen hun vakgebied en die gedreven zijn in het zoeken naar oplossingen voor uw financiële situatie.

Andy Schuurmans

Co-Founder Anadyr

Andy is ‘de’ expert in cliëntenwerving binnen Anadyr. Andy was voor hij Anadyr oprichtte jarenlang actief bij de meeste gereputeerde bedrijven in financiële dienstverlening en legt zich, vanuit die opgedane knowhow, verder toe op het aantrekken van een kwalitatief en tevreden cliënteel.

"A goal without a plan is just a wish."

Dominique Jacquet

Co-Founder Anadyr

Dominique stond mee aan de wieg van Anadyr, dit na een reeds aanzienlijke loopbaan en internationale ervaring bij de grotere spelers in financiële dienstverlening. Vanuit deze ervaring specialiseerde hij zich verder in de begeleiding van onze cliënten bij de toepassing van de meest gepaste financiële oplossingen.

Bert Berx

Sales Manager

Bert maakte na een succesvolle carrière binnen de financiële sector de overstap naar Anadyr. Samen met Andy zorgt hij binnen Anadyr voor het aantrekken van nieuw cliënteel en het uitbouwen van ons professioneel netwerk.

Luc Lenaerts

Consultant

Maarten Orye

Consultant

Jelle Vandenreyt

Senior Financial Advisor

Tim Roubben

Senior Financial Advisor

Tom Verbist

Expert Real Estate

Leen Peters

Advisor Life & Pensions

Bachelor Rechtspraktijk

Leen begeleidt onze cliënten bij hun pensioenplanning en dit vanuit een grondige analyse en een persoonlijk actieplan. Daarnaast kunnen onze cliënten beroep doen op haar uitmuntend advies inzake huwelijks- en samenlevingscontracten.

Martine Heleven

Senior Account Officer

Joris Godderie

Property and Syndic management

Lien Vlaeminck

Account Officer

Hubert Hollemaert

Senior Account Officer