Anadyr_menu_bubble Anadyr_icon Klantenzone

Klanten aan het woord

De mening van onze klanten spreekt boekdelen. Hun sleutelwoorden? Betrouwbaarheid, expertise en een maximum aan resultaat.

“Hierdoor kan ik me voluit focussen op wat echt belangrijk voor me is: mijn bedrijven en mijn gezin.”

“Bij Anadyr weet ik dat mijn gezin de financiële gemoedsrust krijgt die het verdient. Dat dankzij een persoonlijke aanpak en begeleiding op maat van onze wensen. Een op en top professioneel team werkt niet alleen de best passende voorstellen uit, maar volgt deze ook nauwgezet op en stuurt bij waar nodig. Hierdoor kan ik me voluit focussen op wat echt belangrijk voor me is: mijn bedrijven en mijn gezin.”

Maarten Bostyn – www.isola.be

“De juiste man of vrouw op de juiste plaats.”

“Het was een fijne ervaring om jullie team te leren kennen. Iedereen bij Anadyr heeft zijn specialiteit, wat wil zeggen dat elke medewerker instaat voor zijn domein en dit door en door kent. Dus de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Jullie beschikken over kennis en ervaring en dit hebben we zelf ondervonden. Wij waren voordien elders verzekerd, maar blijkbaar de ene keer dubbel en de andere keer onvoldoende. Dankzij jullie is dat nu allemaal in orde. We zitten ook jaarlijks samen om na te gaan of alles nog up-to-date is. Doe zo verder! Op deze manier brengen jullie nog veel mensen op de goede weg.”

"Een kleine investering, voor een zeer groot en rendabel eindresultaat."

“Eind 2013 werd ik op aanraden van een zakenrelatie gecontacteerd door Anadyr. Ik heb hen de kans gegeven om hun werkwijze te komen voorstellen. Omdat ik als jonge ondernemer voortdurend met financiële vragen zat, was een bespreking met Anadyr een opportuniteit. Na de uitgebreide presentatie van Andy heb ik nog met mijn zakenrelatie over zijn ervaring met Anadyr gesproken en die was uiterst positief. Dit alles heeft mij ertoe aangezet om met hen in zee te gaan.

Wat voor mij in eerste instantie primeerde, was de correcte regeling van mijn aankomend huwelijk omdat de zaak, het huis en de lening nog op mijn naam stonden. Mijn vrouw en ik wilden dit al zeer lang regelen en Anadyr heeft het van a tot z voor ons afgehandeld. Tot en met de notaris. Wij hebben enkel het contract vooraf doorgenomen, ondertekend op het notariaat en verder zelf niets moeten doen. Het tweede punt wat ik belangrijk vond, was het nakijken van alle verzekeringen en andere kosten van mijn firma. Dankzij de ervaring van Anadyr wist ik vrij snel of ze goed zaten of niet. Deze zijn dan ook op korte termijn bijgestuurd of aangepast. De aanpassingen alleen al hebben de auditkost op één jaar terugbetaald.

Verder heeft Anadyr de aanzet gegeven voor mijn pensioen. Omdat dit nog veraf is, hield ik mij daar beperkt mee bezig. Maar door het advies van Dominique ben ik hierin verdergegaan zodat alles is geregeld voor de toekomst. Bij de veranderingen hield Dominique telkens rekening met onze wensen en wat uiteraard financieel mogelijk is. Het einddoel blijft voor ons het verwerven van extra onroerend goed en ook op dat vlak staat Dominique ons volledig bij. Dus als je mij vraagt of ik iemand Anadyr en al zijn medewerkers aanraad, dan is mijn antwoord: ja! Als ik alles wat zij op korte termijn hebben veranderd zelf zou hebben gedaan, dan had dit mij veel meer tijd en geld gekost. Dus een kleine investering voor een zeer groot en rendabel eindresultaat. Het mooie aan Anadyr is dat jullie ons op elk financieel gebied kunnen bijstaan en dat we zelf niet meer op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersonen of informatie.”

Christophe Hoedemakers – www.hoedemakers.be

Bekijk ook zeker onze artikels in Sterck Magazine

Via deze link kan u onze publicaties in Sterck Magazine bezichtigen.